Office Administrator

Closing date: 
November 05, 2019
Location: 
Göteborg, Sweden

Letar du efter ett roligt, varierat och självständigt arbete i nära god samverkan med andra? Trivs du bäst i breda, omväxlande roller och brinner för att organisera och arrangera med öga för nya lösningar? Då kan rollen som Office Administrator hos Minesto vara ditt nästa drömjobb!

Minesto är ett entreprenöriellt och spännande utvecklingsbolag. Som administratör i företaget har du din arbetsplats på huvudkontoret i Göteborg och arbetar med varierande arbetsuppgifter i en internationell verksamhet.

Arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för att organisera och sköta de basfunktioner som krävs för Minesto ABs kontorsmiljö i Göteborg. Rollen är en supportfunktion där du kommer att hantera ett flertal administrativa uppgifter. Huvudsakliga ansvarområden för tjänsten är:

  • First-point-of-contact för Minestos huvudkontor till telefon, besök, info e-mail m.m.
  • Administrativ hantering kring telefoni, postgång, kontorsmaterial, kontorsmaskiner, möbler, arkiv och lokalvård m.m. Kontakt med hyresvärd och leverantörer i praktiska frågor gällande lokalen.
  • Resebokningar för personal i Sverige genom resebyrå eller direktbokning samt konferensarrangemang.
  • Systematisk arbetsmiljöarbete för kontorsmiljön.
  • Till ansvarsområdena relaterad ekonomiadministration såsom fakturahantering och arkivering.
  • Underhåll av generella supportsystem såsom personaladministration: uppdateringar av personalhandbok, rutinbeskrivningar och introduktion av nyanställda m.m.
  • Svara för att kontoret hålls i gott skick, upprätta och säkerställa att rutiner efterlevs.
  • Kunna utföra varierande och skiftande arbetsuppgifter som dyker upp.

Tjänsten innebär ett praktiskt och proaktivt arbete avseende ovan nämnda ansvarsområden. Vidare ge service och support för personal inom de rutiner och standards som bestäms ihop med CFO och övrig ledning. I vardagen verkar du för en positiv och engagerande arbetsmiljö och företagsprofil utåt. Vidare ingår i tjänsten att delta i planering och genomförande av eventuella förändringar av lokaler.

Kvalifikationer

Du som söker har ett par års erfarenhet inom liknande tjänster eller särskild yrkeskunskap inom ramen av huvudsakliga ansvarsområden. Vidare har du avklarad gymnasieutbildning och meriterande är påbyggnadskurser inom ekonomi/administration. Du pratar och skriver svenska obehindrat och du har goda kunskaper i engelska, då bolagets koncernspråk är engelska. Du har även goda kunskaper i Office-paketet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du som person är öppen, kommunikativ med balanserad integritet. Ditt arbetssätt präglas av ett självständigt driv, uppskattar egna ansvarsområden med god förmåga att organisera, planera och strukturera ditt arbete. Vidare har du ett bidragande, prestigelöst och hjälpsamt sätt.

Mer information och anmälan

Ansökan till tjänsten sker via denna länk. Sista ansökningsdag: 2019-11-05. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Rekryteringen sker i samband med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Hansson på telefon 072 988 9405 eller via e-post: anne.hansson@randstad.se

Om Minesto

Minesto är en ledande teknikutvecklare inom marin energi med missionen att minimera det globala koldioxidavtrycket från energisektorn genom att möjliggöra kommersiell elproduktion ur havet. Minestos prisbelönta och patenterade produkt, Deep Green, är det enda verifierade marina kraftverket som på ett kostnadseffektivt sätt kan utvinna förnybar energi från långsamma havs- och tidvattenströmmar. Med beviljade utvecklingsmedel om mer än 40 miljoner euro från bland andra Europeiska regionala utvecklingsfonden, European Innovation Council och InnoEnergy är Minesto EU:s största investering inom marin energi.

Minesto grundades år 2007 och är verksamt i Sverige, Wales, Nordirland och Taiwan. Minestos huvudägare är BGA Invest och Midroc New Technology. Bolagets aktie (MINEST) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market.